تور لحظه آخری آسمان

کبریا سفر تکین

ایتالیا

مدارک لازم
سفارت ایتالیا
اصلی گذرنامه معتبر با ۶ ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور
• اصل گذرنامه باطل شده
• فتوکپی از صفحه مشخصات گذرنامه و ویزاهای ۳ سال گذشته از جمله ویزاهای شنگن
• ۲ قطعه عکس ۳.۵×۴.۵ رنگی، زمینه سفید و کاملا از رو به رو بدون عینک
• ترجمه انگلیسی شناسنامه از صفحات ۱ و ۲
• ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار، روزنامه رسمی، پروانه کسب، پروانه مطب و کارت نظام پزشکی مسافر
• در گواهی اشتغال به کار باید نام و سمت مسافر، میزان درآمد و تاریخ مرشصلی مطابق با تاریخ تور ذکر شده باشد(همراه با مهر و امضاء توسط شخصی غیر از مسافر بر روی سر برگ شرکت)
• کسانی که فقط گواهی شغلی ارائه می دهند لیست ۶ ماهه گذشته بیمه اجتماعی با مهرو امضاء الزامی است
• برای خانم های خانه دار گواهی اشتغال به کار همسر الزامی است • برای افراد محصل، ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به تحصیل الزامی است
• برای افراد بازنشسته، ترجمه انگلیسی حکم بازنشستگی و کارت بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی الزامی است
• (پرینت انگلیسی حساب جاری بانکی ۳ ماه گذشته با مهر و امضاء ( توسط بانک) • ترجمه انگلیسی سند مالکیت به نام مسافر(تمام صفحات)
ترجمه انگلیسی ارشدایت نامه پدر و مادر جهت سفر فرزندان زیر ۱۸ سال
با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید
ارائه ضمانت بازگشت الزامی است

تهران ، خیابان مفتح شمالی ، چهار راه زهره ، پلاک ۴۰۹ > در نقشه

۰۲۱-۸۸۸۲۲۲۴۹

info@kebriasafar.com

۰۹۳۶-۴۷۸۱۶۴۴