تور لحظه آخری

کبریا سفر تکین

مکزیک

مدارک لازم
سفارت مکزیک
اصلی گذرنامه معتبر با بالای ۶ ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور امضاء شده
• اصل گذرنامه باطل شده در صورت وجود
• فتوکپی از صفحهات گذرنامه و همچنین از تمام ویزاهای قبلی و مهرهای موجود در گذرنامه به علاوه یکسری فتوکپی از صفحات مشخصات و اعتبار برای بخش فروش
• اصل فرم درخواست ویزا همراه با امضاء مسافر
• برای افراد همراه (همسر و فرزندان) باید فرم جداگانه امضاء شود.
• دو قطعه عکس ۶*۴ رنگی، زمینه سفید و کاملا از رو به رو
• ترجمه انگلیسی شناسنامه توسط دارالترجمه
• ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار، روزنامه رسمی، پروانه کسب اتحادیه، … و گواهی اشتغال به تحصیل و ترجمه ۳ فیش اخیر حقوق ماهیانه توسط دارالترجمه
• ترجمه انگلیسی آخرین فیش حقوقی وحکم بازنشستگی برای بازنشستگان
• ذکر تاریخ شروع به کار ، سمت و میزان درآمد در گواهی شغلی الزامی است
• پرینت انگلیسی حساب جاری ۶ ماه گذشته با مهر و امضاء توسط بانک فتوکپی کارت اعتباری در صورت وجود
• تاریخ افتتاح حساب ، میزان موجودی و گردش حساب حتما قید شود. تاریخ حساب ۲ هفته اخیر باشد
• ترجمه رسمی اسناد ملکی به نام مسافر با مهر و تائید وزارت امور خارجه
• حضور خود مسافر برای مصاحبه در سفارت الزامی است

تهران ، خیابان مفتح شمالی ، چهار راه زهره ، پلاک ۴۰۹ > در نقشه

۰۲۱-۸۸۸۲۲۲۴۹

info@kebriasafar.com

۰۹۳۶-۴۷۸۱۶۴۴