تور لحظه آخری

کبریا سفر تکین

ژاپن

مدارک لازم
سفارت ژاپن

• اصل گذرنامه معتبر با ۶ ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور امضاء شده

• گذرنامه باید دارای سه صفحه خالی باشد .
• اصل گذرنامه باطل شده در صورت وجود

• یک قطعه عکس ۴٫۵*۴٫۵ رنگی، زمینه سفید و کاملاً از رو به رو مطابق با اطلاعیه سفارت

• ترجمه رسمی شناسنامه مسافر با تایید دادگستری
• ترجمه انگلیسی و رسمی گواهی اشتغال به کار روزنامه رسمی، پروانه کسب اتحادیه، … و گواهی اشتغال به تحصیل برای محصلین
• پرینت انگلیسی حساب جاری ۳ ماه گذشته با مهر و امضاء و تایید دادگستری

• ترجمه انگلیسی و رسمی فیش حقوقی و گواهی حقوق برای کارمندان و بازنشستگان
با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید.
ارائه ضمانت بازگشت الزامی است

تهران ، خیابان مفتح شمالی ، چهار راه زهره ، پلاک ۴۰۹ > در نقشه

۰۲۱-۸۸۸۲۲۲۴۹

info@kebriasafar.com

۰۹۳۶-۴۷۸۱۶۴۴