تور لحظه آخری آسمان

کبریا سفر تکین

کره جنوبی

مدارک لازم
سفارت کره جنوبی
• اصلی گذرنامه معتبر با همان اعتبار از تاریخ شرکت تور

• اصل گذرنامه باطل شده در صورت وجود
• فتوکپی از صفحات ۱-۷ گذرنامه و ویزاهای قبلی از جمله ویزهای شنگن ، آمریکا، کانادا، کره، ژاپن و استرالیا
– دو قطعه عکس ۴*۳ رنگی، زمینه سفید و کاملاً از رو به رو
• ترجمه انگلیسی شناسنامه مسافر
• ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار روزنامه رسمی، پروانه کسب اتحادیه، … و گواهی اشتغال به تحصیل برای بچه ها و لیست بیمه .
• برای افراد بازنشسته ، حکم بازنشتگی یا کارت بازنشستگی و یا آخرین فیش حقوقی الزامی است

• پرینت انگلیسی حساب جاری ۳ ماه گذشته با مهر و امضاء توسط بانک
با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید
ارائه ضمانت بازگشت الزامی است

تهران ، خیابان مفتح شمالی ، چهار راه زهره ، پلاک ۴۰۹ > در نقشه

۰۲۱-۸۸۸۲۲۲۴۹

info@kebriasafar.com

۰۹۳۶-۴۷۸۱۶۴۴